Beneficiile utilizării unui ERP

Reducerea cheltuielilor de logistica.

e-Partner este axat pe gestionarea resurselor unei companii. Pentru "miscarea" acestor resurse se consuma cantitati semnificative de hartie si tonner, sau mai rau, rezerve de pix. Pentru multe companii, spatiul de depozitare a acestor documente este, el insasi, o problema. Prin intermediul e-Partner, se poate tine gestiunea foarte stricta a documentelor ce sunt necesare functionarii companiei, documentele emise fiind accesibile la cateva click-uri distanta.

Reducerea personalului TESA

e-Partner inlesneste aproape orice activitate din cadrul companiei pe care acesta o aborderaza, facand foarte simpla gestionarea activitatii respective. De aici se poate trage concluzia ca timpul efectiv de lucru necesar efectuarii acestor activitati scade dramatic, rezultand un necesar de personal mult mai scazut decat in cazul efectuarii acelorasi activitati, dar neautomatizat.

Accesarea rapida a rapoartelor si obtinerea de previzionari

Prin simpla deschidere a submodulului "Raport financiar" (necesar: doua click-uri de mouse), puteti vedea disponibilul in conturile companiei la orice moment, fara a mai fi nevoie de interogari la banci sau depatamentul finaciar-contabil. De asemenea, e-Partner "stie" la orice moment ce sume mai sunt de incasat sau de platit pana la un anumit moment din viitor, punandu-va astfella dispozitie o previzionare a disponibilului firmei pentru o perioada imediat viitoare.

Personalizarea aplicatiei dupa nevoile fiecarei companii

e-Partner este o aplicatie ERP realizata exclusiv de IWS, prin resurse si mijloace proprii. Prin urmare, orice modificare necesar de adus aplicatiei se face chiar la noi in firma, de catre specialistii care au proiectat aceasta aplicatie. In felul acesta timpul si costurile necesare personalizarii sunt mult diminuate.

Aveți întrebări?
Contactați-ne
luni - vineri
de la 9:00 am
la 5:00pm